Klanten

“Als bestuurder van Heemzicht is het van groot belang op financieel vlak een goede sparringpartner te hebben: die hebben wij zeker in Sylvia gevonden! Naast accuratesse, snelheid en overzicht heeft zij een uitstekend inzicht in de Zorginkoop en de consequenties hiervan voor de organisatie. Naast haar vele competenties is zij zeer betrouwbaar en een heel fijn mens!”

Lutine Vermeij – Stolk MBA – Directeur-Bestuurder Heemzicht

“Wij hebben Sylvia leren kennen als een betrouwbare partner die erg betrokken is bij ons woonzorgcentrum. Zij is een deskundige vrouw die weet welke stappen nodig zijn.”

Febo Emmelkamp – De Westerkim

“Als bestuurder van Stichting KIO kan ik Sylvia van Meenen van harte aanbevelen. Sylvia speelt een belangrijke rol in ons financiële proces binnen de organisatie als Head/ controller. Zij is zeer goed op de hoogte van alle landelijke regelgeving en attendeert ook tijdig op nieuwe regelgeving binnen de financiering van de zorg. Sylvia is betrokken bij de organisatie en betrouwbaar. Haar werkwijze is zeker punctueel te noemen, ze doet wat ze zegt. Kortom een betrouwbare partner om het financiële proces binnen een zorginstelling goed op orde te hebben en houden!”

Mary Korten – Stichting Kio

“Voor een kleine zorginstelling, zoals de Stichting Zomerkind in Nieuw-Beijerland, is een deskundige samenwerkingspartner van groot belang. Daarom kozen we voor Sylvia en daar hebben we nooit spijt van gehad. Sylvia weet veel van de zorgwereld, is adequaat, efficiënt, betrouwbaar, collegiaal en betrokken bij onze zorgopdracht. Haar adviezen zijn waardevol en lang wachten is er niet bij, want Sylvia beantwoordt je vragen in een razend tempo!”

Bestuurder Stichting Zomerkind

“Al enige jaren werkt Huis de Merwede samen met Adfincare. Als directielid van Huis de Merwede werk ik met Sylvia samen en samengevat in twee woorden is dat: persoonlijk en deskundig. Een fijne mix. Samen met Sylvia lukt het onze organisatie om efficiënt en tijdig de benodigde verantwoordingen klaar te hebben.”

Mart Jan Visser, Huis de Merwede